Vložky do zimných topánok pre vás, aj vaše deti

Zimná obuv do mesta, či turistické topánky v zime potrebujú správne vložky do topánok. Správna voľba zimnej stielky zaručí dobré tepelné vlastnosti a správnu podporu klenby chodidla. Bude vám teplo a pohodlne zároveň.

Zimná stielka Polar z ovčej vlny
Vložky z ovčej vlny sú vhodné do zimnej, turistickej aj lyžiarskej obuvi. Kombinácia 100% ovčej vlny a Texonu zaručí to správne pohodlie a dobrý pocit počas chladných dní.

Zimná stielka farmár
Farmár hygienické vložky do topánok sú tiež určené pre zimné obdobie. Sú vhodné do silne zaťažovanej pracovnej obuvi. Kombinácia mäkkej plsti a latexovej peny s aktívnym uhlím je vzdušná a má výborné dezodoračné vlastnosti.

Merino zimné vložky do topánok pre deti
Veľmi mäkká aromatická detská stielka s dobrými tepelnými vlastnosťami. Vyrobená zo 100% vysokovrstvej strižnej vlny a aromatizovanej latexovej peny. Prírodný materiál zabraňuje zápachu a vytvára príjemné prostredie pre detské chodidlá.

Detské zimné stielky thermo alu
Extra teplá detská stielka s hliníkovou ochranou, do silných mrazov. Prešívaná stielka zo 100% ovčej vlny a ľahčenej peny je fixovaná na vrstvu hliníkovej fólie. Vytvára tak dobrú bariéru proti prenikaniu prízemného chladu.

www.moneta.sk