Vydláždený chodník okolo domu

Chodník z dlažby je trvácny, vzhľadovo stály, zabezbečuje vsakovanie dažďovej vody a v prípade potreby ľahko rozobrateľný. Záhradný chodník a chodník okolo domu v súlade s jeho okolím je nespočetne veľa

chodnik_z_dlazby_a_vydlazdene_plochy_okolo_domu_si_mozu_zachovat_prirodny_vzhlad_prostrednictvom_zah_e6043347340e88f5Dlažba Poligono pripomínajúca lomový kameň
Chodníky okolo domu z dlažby Poligono vynikajú dokonalým vzhľadom imitácie lomového kameňa. Betónová dlažba v tejto podobe je určená pre spevnené plochy okolo domu a to nie len pre chodníky, ale aj terasy a iné plochy v záhrade.

dlazba_graniko_s_prirodnym_vzhladom_104f5979326a0c50Prirodzený vzhľad dlažby Graniko
Obľúbená dlažba vďaka prírodnému vzhľadu s ostareným povrchom. Chodník z dlažby Graniko sa hodí k moderným stavbám, aj k rodinným domom s historickým a tradičným vzhľadom.

haka_dlazba_bez_spar_ako_dlazba_na_chodniky_7f3a7374db7eb679Haka, najobľúbenejší typ dlažby pre namáhané plochy
Dlažba pre namáhané plochy sa hodí na chodníky a iné plochy s vysokým zaťažením. Exteriérová dlažba vhodná pre plochy s častým pojazdom autami, či nákupnými košíkmi, ktorá znižuje hlučnosť a je výbornou alternatívou k betónovým súvislým plochám – bezšpárová dlažba Haka.

Inšpirujte sa na www.premac.sk