Betónový plot ako moderné oplotenie pozemku

S nástupom modernej doby sa posunuli aj nároky na dizajn oplotenia smerom dopredu. Dnešný trh ponúka širokú škálu vzorov aj farieb. Rozmery nájdeme v niekoľkých variantoch, na základe čo si zvolíte výšku oplotenia aké vám vyhovuje.

oplotenie_pozemku_betonovym_plotom_b_fa09cfbb76be7ed3-2

Súčasná ponuka betónových plotov je pestrá. Zákazník môže kombinovať rôzne výplne medzi betónovými stĺpikmi. Ako obľúbená varianta sa osvedčila spodná časť betónového plota z plných betónových panelov a do hornej polovice sa umiestňujú napríklad priesvitné panely. V každom prípade je doporučované konzultovať kúpu betónového plotu s odbornou firmou, ktorá je schopná zaslať fotografie svojho sortimentu a predovšetkým zodpovedať technické otázky súvisiace s montážou.

Prečo vlastne zvoliť práve betónový plot?

Betónové oplotenie pozemku má veľa výhod, medzi tie hlavné patrí zvýšenie súkromia a celkovej bezpečnosti. Ďalšou veľkou prednosťou je masívny vzhľad, ktorý si betónový plot ľahko získa vďaka svojej mohutnosti. S touto výhodou súvisí samozrejme odolnosť voči vetru, kedy betónový plot schová váš pozemok do závetria. V neposlednom rade slúži betónový plot aj ako odhlučňovacia stena.

Montáž oplotenia môžete riešiť svojpomocne a aj keby sa ám do montáže svojpomocne nechcelo, väčšina firiem má montáž betónového plotu na kľúč už vo svojom portfóliu služieb.