Infrasauna do bytu – 6 krokov ako sa správne saunovať

Máte radi saunovanie a chceli by ste vlastniť infrasaunu aj u vás doma? Nie je vôbec problém, že bývate v paneláku, pretože infrasauny majú kompaktné rozmery a nenáročnú montáž.

infrasauna do bytuAk pre vás nie je vhodné klasické saunovanie vo fínskej saune, tak sa aj v infrasaune prehrejete, pretože regeneračných a liečivých účinkov je dosiahnete už pri nízkych teplotách 60 ° C. Navyše na telo pôsobia infražiariče, ktoré produkujú zdravé žiarenie, ktoré je vstrebávané povrchom celého tela.

Výber infrasauny


Pri výbere infrasauny sa môžete stretnúť aj s pojmom infrakabína, ale jedná sa len o rovnaké označenie toho istého produktu. Do interiéru bytu sa odporúča infrasauna zhotovéná na mieru.

Ako sa správne saunovať v infrasaune

  1. Záleží iba na vás, kedy si čas na saunovanie zvolíte. Ráno sa postačí len osprchovať a vypotiť sa v infrasaune. Ak máte problém zaspať, tak môžete do infrasauny zájsť naopak večer a ísť spať pokojní a uvoľnení.
  2. Saunu nastavte na najvyššiu možnú teplotu, pretože inak by sa ohrievače zapínali a vypínali.
  3. Infračervené žiariče sú umiestnené tak, aby najviac úžitku priniesli sediacej osobe.
  4. Saunovací cyklus stačí absolvovať iba raz počas 25 až 40 minút. Po saunovaní si chvíľku oddýchnite a osprchujte vlažnou vodou.
  5. Nezabudnite na pitný režim a pokojne aj v priebehu saunovania vypite niekoľko pohárov vody.
  6. Frekvencia saunovania je ideálna 2x až 3x týždenne.

Pre viac informácií ohľadom výroby infrasauny do interiéru navštívte stránku slovenského výrobcu www.saunynamieru.sk