Kované ploty – luxusné oplotenie ktoré si môžete dovoliť

Nadčasový kovaný plot dokáže aj z fádneho domu vytvoriť honosné obydlie. Kovaný plot totiž nestarne, zostáva krásny po celé generácie a navyše je plne bezúdržbový.

Kovaný plotkoZle zvolený plot môže opticky znehodnotiť prostriedky vynaložené do bývania. Určite si nevyberiete zle ak zvolíte už po stáročia preverené kované ploty. Tento typ oplotenia je neuveriteľne nadčasový, zachováva si svoju vznešenosť v akejkoľvek dobe a s jeho využitím ľahko docielite dôstojného, vzdušného a hlavne krásneho ohraničenia svojho pozemku.

Antikorózna úprava je v prípade kovaného plotu veľmi dôležitá. Na jej kvalite závisí celková životnosť plotu. Zinok vytvára na povrchu pevnú a nepriepustnú vrstvu. Vďaka tomu má kovaný plot reálnu bezúdržbovú životnosť cca 60 rokov.

Súčasné trendy
V súčasnej ponuke nájdete bohaté množstvo motívov a vzorov. Pri výbere plotu k vašej nehnuteľnosti väčšinou neriešite len vhodný motív a prevedenie, ale tiež vhodný systém vjazdovej brány alebo bránky. Je potrebné si uvedomiť, že sa jedná o najčastejšie používaný mechanizmus domu a teda je dôležité výberu venovať potrebnú starostlivosť.

Viac informácií nájdete na stránke www.braany.sk