Spevnená terasa pri dome

zahradna_terasa_z_platni_aqua_flair_ktoru_lemuje_objstranny_betonovy_plot_poligono_cdeed12249963e1fBetónová dlažba na terase rodinného domu, spevnená terasa v záhrade, chodníky okolo domu. Terasové platne s rôznou povrchovou úpravou a vo viacerých farebných odtieňoch pre dokonalú symbiózu s architektúrou domu.

Platne Aqua flair s vymývaným povrchom
Terasa  pri dome vydláždená platňami s vymývaným povrchom. Zrnitá štruktúra povrchovej vrstvy pôsobí harmonicky v piatich atraktívnych farbách. Možnosťou je aj ich vkusná kombinácia, ktorá  vytvára elegantné povrchy.

Calimera vonkajšia dlažba v mušľovej farbe
Plošná dlažba s historickým vzhľadom. Terasové platne s nepravidelnými hranami a rôzne poskladanými segmentami pôsobia prirodzene. Plošná dlažba sa hodí aj na veľké terasy.

Vymývané záhradné platne Deka
Vymývaná terasová dlažba – platne pre záhradné terasy z vymývaného betónu. Jej protišmykové vlastnosti oceníte aj keď ju položíte okolo bazénu, rovnako tak na chodníky okolo domu.

Záhradné platne Ester
Terasová dlažba z betónu s hladkým povrchom a so skosenými hranami. Ich charakteristickou črtou je ich vysoká funkčnosť a ekonomickosť.

Pre viac inšpirácií navštívte www.premac.sk