Detské izby súčasnosti

Zariadenie detskej izby nie je vôbec jednoduchá záležitosť, niet pochýb však o tom, že to budete robiť s radosťou a dáte si skutočne záležať.

Vzhľad detskej izby je dôležitý!

Jednotlivé detské izby sa pochopiteľne značne odlišujú avšak niekoľko základných pravidiel by mala dodržiavať každá z nich. Táto miestnosť musí byť útulná, farebná a plná veselých motívov, ktoré sa môžu (ale nemusia) odlišovať podľa pohlavia dieťaťa. Pochopiteľne si môžete zariadenie kúpiť ako zostavu, alebo nakúpiť kusovo. Pozrite si pre inšpiráciu kompletné zostavy nábytku a zariadenie detskej izby.

Detský nábytok – Prebaľovacie komody …

Detské izby musia byť síce opticky zaujímavé, predovšetkým však funkčné a bezpečné. V tejto súvislosti je najdôležitejší detský nábytok. Postieľka, prebaľovací pult či skrinky – to všetko by malo byť úplne bezpečné. V každom prípade platí, že dnes existuje detský nábytok v mnohých variantoch, takže máte z čoho vyberať.

V detskej izbe však budete tráviť veľa času aj vy, preto je nutné myslieť aj na svoje pohodlie. Pre starostlivosť o bábätko sú veľmi dôležité prebaľovacie pulty, ktoré si môžete kúpiť už zabudované do skriniek. Takéto prebaľovacie komody sú veľmi praktické.

Viac informácii nájdete na: www.erbesi.sk