Betónová dlažba do záhrady

 

Pri navrhovaní obytných domov sa v dnešnej dobe čoraz viac prihliada na celkový vzhľad prostredia v ktorom žijeme. Komplexný dizajn okolia domu vytvára záhrada, jej architektúra a použitie záhradných prvkov ako je záhradná dlažba.

Nielen na spevnenie plôch

Dlažba v záhrade slúži na spevnenie plôch so záhradným nábytkom, plôch pre odpočinok, na vybudovanie záhradných chodníčkov, ale i pre prístupové cesty k domu. Záhradní architekti radi využívajú záhradnú dlažbu na kompozičné rozdelenie jednotlivých častí záhrady, či už ohraničovaním, spojovaním alebo i oddelovaním jednotlivých plôch.

Perfektná kombinácia prirodzeného vzhľadu a technických výhod.

Vďaka dokonalej imitácii lámaného kameňa s nepravidelnými obrysmi môžete zachovať veľmi prírodný vzhľad chodníkov prostredníctvom záhradnej betónovej dlažby POLIGONO®. Každý prvok dlažbového systému POLIGONO® pôsobí ako unikát!

Predstavujeme Vám Poligono

Príjemná a štýlová zámková dlažba spoločnosti Premac, uspokojí i toho najnáročnejšieho zákazníka. Povrch záhradnej betónovej dlažby POLIGONO je charakteristický svojím rozmanitým usporiadaním, čo zabezpečuje prepracovaná polygonálna geometria.

Dlažba je vhodná pre profesionálne dotvorenie plôch, kedže je vyrábaná v teplých farebných odtieňoch s nepravidelnými obrysmi a tým vytvárajú dokonalu imitáciu lámaného prírodného kameňa. Na Slovenskom trhu je táto dlažba unikátna hlavne svojím systémov usporiadania, kde každý jeden kus dlažby pôsobí ako unikát, tým nie je možné rozpoznať kontrétny vzor uloženia. Viac informácii o záhradnej dlažbe Poligono sa dočítate na stránke www.premac.sk

 

 

Pridajte Komentár