Pri výbere plastových okien a dverí stavte na slovenského výrobcu a nemeckú kvalitu profilov

Plastové okná a dvere prinesú do vášho domu či bytu kvalitu, príjemné teplo, a aj po rokoch ich otváranie ľahké, tak ako prvý deň.

Kvalitné plastové okná od slovenského výrobcu KS plastik. Okenné profily Salamander
Kvalitné plastové okná od slovenského výrobcu KS Klastik. Okenné profily Salamander

Všetky plastové okná sú osadené kovaním SIEGENIA-AUBI, ktoré je tiež vyrábané v Nemecku. Používané plastové okná Salamander majú štandardne 5 komôr, pri požiadavkách na vyššiu úsporu energie je možné využiť aj 6-komorový alebo dokonca 7-komorový systém.

Okná sa osádzajú izolačnými dvojsklami alebo trojsklami, kde si môžete zvoliť varianty zasklenia. Záleží len a len na vás, či si vyberiete izolačné sklá s tepelnou ochranou, protihlukové sklo, bezpečnostné sklo alebo protislnečné sklo. Keďže sú všetky okná vrátane parapetov vyrábané presne na mieru, máte možnosť si vybrať prakticky akúkoľvek farbu či dekor.

Firma KS Plastik samozrejme vyrába aj vchodové dvere alebo plastové dvere na balkón. Aj tu si môžete vybrať dizajn podľa vášho vkusu. Všetky dvere spoločnosti KS Plastik vám firma prispôsobí tak, aby dokonale sadli.

Ak vás zaujala možnosť získať za priaznivú cenu kvalitné plastové okná či dvere, naštívte stránky KS Plastik. Ochotní technickí pracovníci vám spracujú predbežnú kalkuláciu.