Zastrešená terasa kaviarne využiteľná aj v zime

zastresenie_predzahradky_corso_horeca_b_c749a7cbb15fc795Mnohé hotely, kaviarne, reštaurácie disponujú terasami, ktoré sú otvorené iba časť roka a v priaznivom počasí. Zastrešovací systém Horeca umožňuje využitie terasy celoročne,  navyše prináša mnohé výhody spojené s ešte väčším komfortom pre zákazníkov.

Zastrešenie letnej terasy prinesie zväčšenie kapacity prevádzky, ochráni hostí pred vetrom, dažďom, hlukom a prachom z ulice. Vyriešiť tiež môže otázku fajčiarskej a nefajčiarskej zóny. Letná záhrada reštaurácie môže byť dostupná za každého počasia, čo mnohí zákazníci určite ocenia.

Zastrešenie Horeca je dostupné v niekoľkých vyhotoveniach. Podľa architektúry budovy, ku ktorej terasa prislúcha tak môžte vybrať z niekoľkých variácií. S úplne rovnou strešnou časťou, so zaoblenou strechou, alebo celkový oblý tvar vhodný najmä pre veľké terasy.

Posuvné segmenty zastrešenia sú samozrejmosťou.  Jednoduchým pohybom  môžte otvoriť podľa potreby časť zastrešenia, alebo úplne celé, počas teplých slnečných dní.

Zameranie zastrešenia je úplne zadarmo, tak prečo to neskúsiť?

www.alukov.sk, www.prekrytieterasy.sk