Fínska sauna a infrasaua pre domáci wellness

Pre domáceho wellness sa najčastejšie vyberá kombinácia vody, tepla a relaxácie, teda bazén či vírivka, sauna a odpočinkový priestor.

Rýchly rozvoj technológií, dizajnu a materiálov umožní každému priaznivcov wellness zariadiť si domácu saunu s príslušenstvom úplne podľa svojich predstáv a finančných možností.

Súčasné technológie umožňujú aj v rámci malej kúpeľne vytvoriť príjemné wellness prostredie. Domáce sauny, hlavne infrasauny sa inštalujú aj do panelákových bytov. Aj tie najmenšie umožňujú saunovanie pre 1-2 osoby, čo je úplne dostačujúce. Pohodlie v saune a v priestore okolo nej dotvoria dekorácie a doplnky do sauny.

V rámci wellness v kúpeľni je umožnené využitie rôznych dekoračných efektov. Saunovanie znásobia farebné svetlá, alebo aromaterapia do sauny, a tiež saunová kozmetika.

V priestore domáceho wellness môžeme zabudovať aj audio techniku. Efektívne, farebné alebo intímne osvetlenie dodá wellness priestoru príjemnú atmosféru vhodnú na relaxáciu a odpočinok.

Sauna je na Slovensku veľmi obľúbená a momentálne saunovanie má veľa priaznivcov aj vďaka rôznym saunovým rituálom a zážitkom v saune. Saunovanie má u nás veľkú tradíciu a preto aj sauna patrí do základnej zostavy pre domáce wellness.

Saunovanie má blahodarný účinok na celý organizmus všetkých vekových kategórií a saunovanie doma je veľmi príjemné najmä vďaka následnému pohodlnému odpočinku v domácom prostredí.

Medzi najčastejšie inštalované sauny pre domáce wellness patria drevené sauny, najmä klasická – fínska sauna a čím ďalej tým viac obľúbená infrasauna.

Hľadáte realizátora vašej domácej sauny na mieru? Naštívte stránku www.saunynamieru.sk a dozviete sa viac.