Kombinované sauny našli svoje miesto na trhu

Z hľadiska obľúbenosti sú kombinované sauny aktuálne na jednom z popredných miest na saunovom trhu. Nielen že sú vhodné pre domácnosť a svoje všestranné uplatnenie nájdu aj vo verejnom sektore poskytovania služieb. Sauna je jedným z najúčinnejších detoxikačných nástrojov, ktorý navyše poskytuje optimálne podmienky pre rekonvalescenciu a relaxáciu.

Kombinované sauny s pridaním soľnej terapie

Kombinované sauny spájajú výborné vlastnosti fínskej sauny a infrasauny. A čo viac, toto všetko je možné ešte obohatiť o soľnú terapiu.

Výhody, ktoré vám kombinovaná sauna poskytne
Kombinovaná sauna ponúka dokonalé podmienky na prehriatie organizmu celého tela, čím sa telo vylúči škodlivé látky. Môže dokonca skombinovať procedúru fínskej sauny s infražiarením a dopriať si tak otužovaciu procedúru a zároveň rehabilitačné hĺbkové prehriatie tela. Návštevník takejto sauny sa výborne uvolní, zbaví prebytočného stresu a zároveň pomôže svojmu telu zbaviť sa nežiadúcich látok.

Medzi ďalšie vítané účinky saunovania patrí: prevencia pred nachladnutím, chrípkou a ďalšími infekčnými ochoreniami, podpora vašej kondície (už počas 30 minút sa zbavíte 1200 KJ, takže ide o úžasný doplnok pri chudnutí) a hlavne podpora imunitného systému.

Ak vás zaujímajú aj ďalšie informácie o saunách, prejdite na internetové stránky výrobcu www.saunynamieru.sk