Výnimočná kvalita nových okenných profilov Gealan S 9000

So zvyšujúcimi sa nárokmi na energetické úspory zohrávajú pri výbere okien stále zásadnejšiu úlohu technické parametre, ktoré určujú ich celkovú tepelnú priestupnosť. Či do nového alebo rekonštruovaného domu kupovať plastové alebo drevené okná je potom väčšinou skôr otázka osobného rozhodnutia a estetických či štýlových požiadaviek.

Kvalitné okná vyžadujú tiež kvalitnú montáž

Vo precíznej spoločnosti sú si vedomí, že najkvalitnejšie okenné profily môžu priniesť užívateľom sklamanie, ak sú nekvalitne namontované a ak k nim nie je dostupný spoľahlivý záručný aj pozáručný servis. Preto ponuka kvalitnej spoločnosti by mala obsahovať kompletnú dodávku, počnúc demontážou starých okien, ich likvidáciou, cez vlastnú výrobu a montáž okien až po murárske začistenie.

Systém S 9000 – jedinečná statika, skvelé izolačné vlastnosti, bohatý výber dekorov

Novinkou v sortimente Gealan je systém S 9000, ktorý sa pýši celkovou tepelnou priestupnosťou okna Uw v hodnote 1,1 W / m2K pri štandardnom zasklení dvojsklom a tepelnou priestupnosťou profilom Uf v hodnote 0,92 W / m2K. Jedná sa o systém s konštrukčnou hĺbkou 83 mm, ktorý združuje prednosti stredového a dorazového tesnenia. Spomínaná konštrukčná hĺbka, šesť profilových komôr v ráme a krídle, oceľová výstuha, hĺbka vsadeného skla a tri tesniace roviny zaručujú tomuto systému vynikajúce tepelno izolačné vlastnosti, ktoré ho predurčujú pre využitie v domoch stavaných v pasívnom štandarde. Zásadným prínosom je, že kombinácia technológie STV® s bežným oceľovým vystužením umožňuje zhotovovanie doteraz nerealizovateľných veľkostí.

Individuálne nároky a potreby tých, ktorí dávajú prednosť drevenému vzhľadu okien, zdôrazňujeme, že do farebnej škály plastových profilov Gealan, z ktorých firma KS Plastik plastové okná vyrába, patria aj rôzne veľmi kvalitné imitácie dreva. Tie umožnia záujemcom získať okná s tradičným vzhľadom prírodného dreva, bez toho aby sa museli vzdať výhod, ktoré prinášajú najmodernejšie technické prvky systému S 9000.

Spoločnosť KS Plastik tieto plastové profily Gealan ponúka za výhodné ceny, samozrejmosťou je pre vás zadarmo a nezávisle pripravená cenová ponuka.

Viac informácií: www.ksplastik.sk