Svetelná LED reklama

Reklama je dôležitou súčasťou každého obchodu. Bez reklamy, sa len ťažšie dostane na trh práve náš obchod, či výrobok. A správna reklama, by mala byť účelná, veselá a zábavná aby vedela upútať každého potencionálneho zákazníka. Moderný spôsob reklamy je svetelná reklama – LED reklama.

Reklamné LED panely by mali mať tie správne farby, výstižný názov. Mala by byť jasná a zrozumiteľná.

Vybrať si môžte jedofarený led panel s bežiacim textom, kde sa text zobrazuje monochromatickým spôsobom v jednej farbe, alebo farebné panely so zobrazením textu v niekoľkých farbách podľa vlastného výberu. Každý panel zobrazuje čas, dátum aj teplotu.

Možné je aj nastavenie automatického zapnutia a vypnutia led panelu. Reklama beží plynulým prechodom zľava do prava. Vybrať si môžete z jednoduchého klasického zobrazenia textu, kedy reklama beží plynulým prechodom zľava do prava, alebo bleskového zobrazenia textu, či príchod a odchod textu z panela vo forme horizontálnych, či vertikálnych pásikov.

Led reklamné panely majú na výber aj špeciálne 3D efekty, ako napríklad zmena textu otočením o 180, či 360 stupňov, efekt pulzovania, či zoom.

LED diódy svietia mimoriadne žiarivo s minimálnou spotrebou energie. Veľkou výhodou je regulácia jasu LED panelu. Kvalitné led panely sú dobre viditeľné aj za slnečného počasia.

Led displeje zobrazujú okrem textu aj ľubovolné obrázky a animácie – v jednej farbe v rozlíšení HD. Väčšie formáty zobrazuje bez viditeľných spojov. Plynulé animácie sú zobrazené vo vysokom rozlíšení.

Každý správny obchodník vie, že dobrá reklama vie predať tovar, zvýšiť počet zákazníkov. Svetelnú reklama na budove, či vo frekventovanej časti ulice upúta potencionálnych zákazníkov.

Svetelná reklama sa oveľa častejšie využíva vo väčších mestách, kde je konkurencia veľmi vysoká, a preto sa obchodníci snažia prilákať do svojho obchodu čo najviac zákazníkov. Vo väčších mestách svetelnú reklamu nájdeme skoro všade,na námestiach, v nákupných centrách, reštauráciách, hoteloch a iných zariadeniach.

Výhodou svetelnej reklamy je aj to, že zákazníkom udrie do očí aj z diaľky, a tiež aj minimálne náklady na prípadný servis po záručnej dobe, životnosť led diod je až 10 rokov ak s nimi svietime nepretržite, a tiež led diódy sú prakticky nerozbitné ako napr neonové osvetlenie.

Na našom trhu je dnes veľa výrobcov, ktorý ponúkajú rôzne druhy svetelných reklám, ich prevedení, tvarov a veľkostí. Stačí si len správne vybrať a rozhodnúť sa.

www.ravafol.sk