Bytový dizajnér pomôže s návrhom interiéru

Bytový dizajnér alebo architekt sa dobre orientuje v ponuke na trhu, vyzná sa v materiáloch a ovláda ergonomické pravidlá, a tak nás ušetrí mnohých chýb, nehľadiac na náš čas a financie.

Dizajnér alebo architekt pripraví návrhy interiéru, v ktorých rieši nielen rozvrhnutie vnútorných priestorov, ale aj rozmiestnenie jednotlivých funkčných zón (navrhne priečky, optické predely), povrch stien, vyberie podlahovú krytinu, poradí s rozmiestnením, typom a množstvom nábytku, osvetľovacích telies atď. Šikovný dizajnér na záver poradí aj s bytovým textilom a rôznymi dekoráciami, ktoré úžasne podčiarknu a zdôraznia štýl interiéru.

Vizualizácia pre lepšiu predstavu

Po výbere nábytku, na ktorom sa spoločne dohodnete, čaká bytového dizajnéra práca pri počítači. Do pôdorysného plánu presne umiestňuje jednotlivé zariaďovacie predmety s ohľadom na výšku stropu, okien, dverí, kúrenie a pod. Zvyčajne si klient vyberá z niekoľkých návrhov, ktoré sa pre lepšiu predstavu vytvárajú v priestorovej 3D vizualizácii. V programe je možné meniť nielen vhodné rozmiestnenie nábytku, ale aj vyskúšať iné farebné možnosti.

Služby odborníka sa jednoznačne oplatia

Vydané financie za nepodarenú realizáciu by nás mrzeli dlho, preto sa odborník jednoznačne oplatí. Cena za odvedenú prácu pre bytového dizajnéra je rôzna, podľa toho, či ide o jednorazový návrh jednej izby alebo kompletné riešenie celého domu, vrátane spolupráce s remeselníkmi, architektom, statikom.

Viac informácií nájdete na stránke www.lualdesign.sk