Tehlový obklad v interiéri

Jasné tvary tehlových pásikov a ich rôznorodosť sú súčasťou interiérov na celom svete. Vnútorné obklady zvýraznia vidiecky štýl a krásne vyniknú v kombinácii s inými materiálmi, najmä s drevom. Vnútorné obklady stien vytvárajú štýl a charakter interiéru. Zútulňujú ho a menia jeho atmosféru.

Jeho použitie je obľúbené v bytoch, domoch, aj v pivnicach, reštauráciách, či baroch. Tehlový obklad v obývačke, spálni, či na schodisku nielenže oživí fádne steny a skrášli interiér. Tehlové obklady zakryjú prípadné nerovnosti stien, ich drobné nedokonalosti a plnia tiež funkciu tepelnej a zvukovej izolácie. Na rozdiel od holých stien, odpadá nutnosť premalovávania a ich údržba je prakticky nulová.

Tehlový obklad na stenu zvládnete namontovať s trochou šikovosti aj svojpomocne. Dôležité je, rozhodnúť sa pre kvalitného výrobcu, ktorý ponúka kvalitné obklady, ktoré nestrácajú na farebnosti, kvalite a vzhľade ani po rokoch.

Pri výbere farby a odtieňov sa riaďte nielen svojim vkusom, ale aj svetelnými podmienkami v interiéri. Tmavý obklad v miestnosti, kde je málo svetla nie je dobrou voľbou. Platí to najmä v menších priestoroch. Preto napríklad tehlovú stenu v byte  oživte radšej bledými odtieňmi. Veľmi obľúbené sú aj biele tehlové obklady v kuchyni, či spálni.

Tehlové obklady v interiéri sa hodia do každej miestnosti. Môžme ho ukladať  v predsieni, v zimných záhradách, obývačkách, ale i v kuchyni, v okolí schodiska. Tehlového obkladu sa nemusíme báť, skrášliť si môžme ktorúkoľvek miestnosť.

 Tehlový obklad môžme využiť v obývacej miestnosti ako obklad okolo krbu, kde v kombinácii s horiacim ohňom podčiarkneme teplo domova. Ak si nevieme rady, môžeme sa obrátiť na výrobcu tehlových obkladov, ktorý nám podá bližšie informácie o kvalite výrobku a poradí nám vhodné farebné kombinácie a variácie. Správna farba dodá celej miestnosti osobitný šarm a kúzlo.

Tehlové obklady v interiéri  www.keradekor..sk