Rio Ebro – Raj pre rybárov v Španielsku

Rybársky camp LM WALLER sa nachádza na rieke Rio Ebro ktorá je na severovýchode Španielska a je jedna z najdlhších a najvýznamnejších riek na Pyrenejskom polostrove. Jej celková dĺžka je 928 km a plocha povodia 86 800 km2. Z väčšej časti sa práve táto rieka nachádza v Aragonskej oblasti, ktorú zo severu obklopujú Pyreneje a z južnej časti Iberský masív. V údoliach a dolinách sa nachádza okúzľujúca zmes kaňonov, krásnych malebných mestečiek, opustených hradov a starobylých kláštorov. Veľmi nádherným mestečkom je aj starobylé Caspe, pri ktorom je situovaný aj camp LM WALLER. Najkrajšou stavbou je Colegiata de Santa María la Mayor del Pilar, umiestnenou na najvyššie položenom mieste tohto mesta a je tvorená kostolíkom a hradom Castillo del Baylío. Ďalšou z úžasných pamiatok je veža Torre de Salamanca, ležiaca v okrajovej časti mesta.

Camp o rozlohe 1,5 ha sa nachádza vo vzdialenosti 7 km od mesta Caspe, vo výbornej polohe medzi dvoma zátokami. Súradnice campu su: S 41°15002 , V 000°00719 . Veľkou výhodou prevádzkovateľov campu sú dlhoročné skúsenosti s lovom rýb na Rio Ebro. Poradia Vám 100 %-tne účinné návnady a nástrahy, ich montáže ako aj spôsob lovu.

Lov je možný prakticky počas celého roka tak na rieke ako aj na okolitých priehradách, ktoré sa vyznačujú prekrásnym prostredím a priezračnou vodou plnou sumcov, zubáčov, ostriežov, black bassov a kaprov.

Pre svojich klientov ponúkajú ubytovanie v dvojpodlažnej budove s dvoma samostatnými apartmánmi, každý o rozlohe 100 m2 (každý pre 8 osôb). Apartmány sú trojizbové, v každom z nich sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a práčovňa.

Samozrejmosťou je klimatizácia, internet, satelitné programy, mraziace boxy na filetované ryby a výčap s nápojmi. Taktiež Vám ponúkajú možnosť prenájmu menších i väčších člnov, houseboatu.  Kompletná rybárska výbava je tiež samozrejmosťou.

Zo Slovenska Vás je možnosť prepravy až do campu 9-miestnym mikrobusom alebo zabezpečením letenky s odletom z Bratislavy alebo Viedne priamo do Barcelony (cena letenky sa mení v závislosti od sezóny a obsadenosti lietadla) a taktiež zabezpečenie aj transferu z letiska až do campu.

Termín pobytu si samozrejme vyberáte podľa svojich potrieb a možností, počet miest je však obmedzený. http://www.rioebro.sk/rybolov-spanielsko-rio-ebro/

Rybárske potreby a všetko čo potrebujete k lovu rýb nájdete tu: http://shop.rybarstvo-saenger.sk