Vstupný šatník

Vstupné šatníky sú v dnešnej dobe viac ako populárne. Podmienkou na vytvorenie vstupného šatníka je aj dostatok priestoru, na jeho realizáciu. Pod pojmom vstupný šatník sa nám vybaví samostatná miestnosť, ktorá slúži čisto na ukladanie a odkladanie vecí.

Šatník ako samostatná miestnosť má aj iné výhody ako len uskladnenie odevov a topánok. Poskytuje nám dostatočný priestor na prezliekanie.

Vstupný šatník má niekoľko výhod. Všetko máte prehľadne uložené a viete presne kde sa ktorý kúsok nachádza. Budete mať prehľad vo všetkých veciach a budete ich môcť ľahšie kombinovať. Možno vďaka tomu objavíme nové kombinácie a začneme sa obliekať nápaditejšie aj bez toho, aby sme museli investovať do obmeny šatníka.

Vstupné šatníky sa skladajú z niekoľkých častí. Majú zabudovaný policový systém, vešiakové závesné programy, koše na prádlo, výsuvné vešiaky, vešiaky na nohavice.  Jednotlivé poličky majú výhodu, že sa dajú rôzne nakombinovať, môžu mať rôznu dĺžku a výšku.

Netreba zabúdať ani na to, že vo vstupnom šatníku budeme potrebovať aj ukladať väčšie kúsky oblečenia, veci, ktoré sú dlhšie a väčšie, ako napr zimné kabáty, letné šaty, či svetre rôznej dĺžky. A na to sú priam ideálne vešiakové tyče, či drôtené koše. Týmto spôsobom dosiahneme vo veciach poriadok, prehľad. Ak ukladáme do šatníka čerstvo požehlené veci, zabránime tak odevu aby sa nepokrčil. Náš odev si tak zachová aj svoju elascititu a tvar.

Pri realizácií šatníka sa poraďte s odborníkmi, v nábytkovom štúdiu. www.hilkovic.sk