Dizajnové sedacie súpravy

Každý by chcel vo svojom dome vytvoriť atmosféru, ktorá pôsobí harmonicky a veľmi príjemne na návštevníkov ale tiežobyvateľov domu. Každej miestnosti by ste sa preto mali venovať zvlášť a uvedomiť si, k čomu danámiestnosť slúži a aké dojmy by mala vytvárať. Samozrejme, každá miestnosť má svoje dominanty a pokiaľ spomenieme obývaciu izbu určite väčšinu z vás napadne ako prvá sedacia súprava či gauč.

Štýl, ktorý zvolíte je maximálne dôležitý. Musí ladiť s doplnkami a rázom izby a tiež pochopiteľne, musí odrážať vašu osobu. Či zvolíte moderný, retro, klasický alebo nadčasový štýl záleží len a len od vás. Každý smer má svoje vyžarovanie, a to maximálne ovplyvní atmosféru obývacej izby.Dizajn sa stále mení a vytvára sa neustále nový vzor, ktorý diktuje pár dizajnérov. Ide však zväčša len o módne „výstrelky“, ktoré sú určené pre svojské typy ľudí, ktorí sú proti konvencii a milujú originalitu. Kombinácia retro štýlu s moderným dizajnom je TOP. Je to kombinácia, ktorou polahodíte snáď každému a najmä umožňuje maximálne široký výber sedačiek, ktoré sa dajú určite skombinovať geniálnym spôsobom. Táto kombinácia je absolútne najvýhodnejšia, pretože ňou nič nepokazíte. Má svoj originálny nádych ale aj klasické, upokojujúce retro prvky.

Módnym trendom sú vzory…

Veľkým módnym trendom vo všetkých odvetviach sú potlače a rôzne vzory. Čo sa týka nábytku je to starý známy kvetinový vzor, ktorý ponúka možnosť skutočne mnohých kombinácii. Pôsobia veľmi jemne a elegantne, oživia akýkoľvek priestor a dodajú mu šmrnc. Potlače a vzory sú takým malým umeleckým dielom, ktoré vždy vytvára pôsobenie celého priestoru. Ďalšou možnosťou sú farby. Farbami samyslia hravé, živé pestré farby, ktoré pôsobia originálne už samé o sebe a spôsobia príjemný živý
charakter miestnosti. Pozdvihnú vám náladu a doprajú energiu, ktorú občas každý potrebuje doplniť.

Pri výbere sedacej súpravy musíte tiež dbať na vhodný výber materiálu, tak aby bola sedačka komfortná a nielen krásna. Poznáte to, keď sú nádherné topánky absolútne nenositeľné. Nedopustite sa chyby a vyberte sedačku, na ktorú sa bude radosť pozerať ale ešte väčším zážitkom bude na nej sedieť. Vaši návštevníci to určite ocenia a vy samozrejme tiež.

zdroj obr.: www.dizajno.sk

Pridajte Komentár