Vstavané skrine a ich využitie v každej miestnosti

Vstavané skrine vďaka svojej účelnosti a elegancii pretrvávajú v modernom dizajnovom štýle bývania už dlhé roky.

Pre vstavané skrine sú tradičné aj posuvné dvere i keď sa používajú aj iné typy dverí, posuvné dvere sú najvyužívanejšie práve pre svoju praktickú stránku. Výber materiálu a rámov vstavanej skrine je na vás, avšak nesmiete zabudnúť, že tieto parametre výrazne ovplyvnia charakter miestnosti v ktorej sa bude nachádzať. Vstavané skrine šetria cenné centimetre priestoru, ktoré sa dajú všemožne využiť. Skrine ako také sú veľmi pomocným a užitočným doplnkom dnes už akejkoľvek miestnosti.

Vstavaný šatník je v predsieni veľmi účelovou časťou. Okrem toho, že opticky zväčšuje jej šírku je zároveň najvhodnejším riešením častých problémov minimálneho úložného priestoru v zvyčajne malých predsieňach. Dá sa pre ešte väčší optický efekt zakomponovať zrkadlo alebo nejakého typu skla k vstavanej skrini. Môže to byť mliečne, číre, farebné, dymové či iné sklo. Dodáva to priestoru štýlový nádych a oživenie zväčša tmavej predsieni.

Vstavané skrine sa dajú využiť aj v kuchyni ako odkladací priestor namiesto špajze tzv. špajzová skriňa. Skriňa sa dá tiež využiť na odkladanie hrncov alebo iného riadu. Dá sa postaviť mimo alebo zabudovať do kuchynskej linky. Zlepšuje prehľad, zefektívňuje prácu a šetrí čas, ktorý je v kuchyni potrebný.

Prirodzene najčastejšie sa používajú vstavané skrine v spálňach. Všestranné využitie úložného priestoru t.j. police, zásuvkové zostavy či vešiaková tyč pre odkladanie odevov, rôzneho športového náčinia, a pod. Dokonca sa do nej dá umiestniť aj výsuvná žehliaca doska. Prehľadnosť, ktorú tieto skrine poskytujú zrýchľuje a uľahčuje prácu.

Hodia sa do každého interiéru. Atypické stavby tiež nie sú pre vstavané skrine prekážkou. Pozdvihnú priestory svojou modernou, sviežou ale tiež praktickou a účelnou stránkou. Využiť sa dajú maximálne, podľa vašich požiadaviek. Môžete si ich navrhnúť na mieru a zvoliť materiál či farebné prevedenie, ktoré vám bude vyhovovať. Čo sa týka materiálu, výber je celkom široký a najmä kombinovateľný. Laminované drevotriesky, dyhované drevotrieskové dosky alebo sa dajú ozdobiť rôznymi fototapetami či modernými vzorovanými fóliami. Už je len na vašej fantázii a požiadavkách akú vstavanú skriňu chcete a kam ju umiestnite.

Pridajte Komentár