Domáca vonkajšia sauna na kľúč – 2 za cenu jednej

Pokiaľ sa na stavbu sauny svojpomocne necítite, prenechajte túto činnosť odborníkom a nechajte si postaviť vlastnú vonkajšiu saunu na kľúč. Na výber máte hneď niekoľko typov.

vonkajšia sauna domaDomáca fínska sauna

V tomto type sauny sa vyhrejete pri teplote 90 – 120 ° C. Zdrojom tepla sú elektrické nerezové akumulačné kachle alebo kachle na tuhé palivo. Môžete si saunu nechať postaviť napríklad na záhrade, terase či balkóne. Napríklad vo Fínsku má svoju domácu saunu prakticky každá rodina. Vonkajšie sauny vo voľnej prírode sú typické fínske sauny s mnohoročnou tradíciou nielen v severských krajinách.

Obľúbené kombinované sauny

Pre tých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či si zaobstarať saunu alebo infrasaunu, je riešením kombinovaná sauna. Tá disponuje saunovými kachlami aj infračervenými žiaričmi, takže je len na vás, ktorý spôsob saunovania si zvolíte.

Výber sauny je dobre zvážiť a vybrať tú najvhodnejšiu variantu pre vás. Práve z toho dôvodu je najlepším riešením nechať si postaviť saunu na mieru. Sami si navrhnete riešenia alebo po spoločnej konzultácii s výrobcom pre Vás zhotovia to najlepšie.

Viac informácií nájdete na www.saunynamieru.sk