Prečo práve drevostavbu

Systém  zameriavajúci sa na výstavbu drevostavieb je používaný na slovenskom trhu viac ako 15 rokov. Za túto dobu bolo postavených už viac ako tisíc domov, ktoré spĺňajú všetky kritériá, ako komfortu, tak nízkoenergetického bývania. Vďaka priaznivým cenám domov sú drevostavby čoraz viac obľúbené.

drevostavby DATAMontované drevostavby začínajú byť trendom nielen na slovenskom trhu. K tejto technológii prechádza množstvo firiem v celej Európe. Na západnej pologuli sú drevostavby už mnohoročným štandardom.

Drevostavba za 3 mesiace

Výhodou montovaných drevostavieb je predovšetkým výhodná energetická bilancia a čiastočne aj rýchlosť výstavby. Dĺžku výstavby prevažne vykonáva u bežného rodinného domu v rádoch 3 mesiacov.

Montované drevostavby začínajú byť trendom nielen na slovenskom trhu. K tejto technológii prechádza množstvo firiem v celej Európe. Na západe sú drevostavby už mnohoročným štandardom.

Výstavba drevostavby suchou cestou

Výsledný objekt má výbornú tepelnú pohodu, a je prakticky bezúdržbový. Montovaný systém možno použiť aj na nadstavby murovaných budov.

Podrobný cenník a katalóg montovaných domov nájdete na stránke www.datad.sk