Chodník do záhrady

premac_zeleznicne_podvaly_40aa977a61376230Úprava exteriéru domu zahŕňa riešenia pre spevnené plochy. Tvoria ich chodníky okolo domu, aj záhradné chodníky v najrôznejších formách. Predstavíme vám chodník z dlažobných kociek – tzv. mačacie hlavy, dlažbu verne imitujúcu železničné podvaly, aj chodník do záhrady vytvorený z betónových šľapákov imitujúcich letokruhy stro2d680191aa5f9cd0850amu.

Chodníková dlažba v historickom štýle
Betónové dlažobné kocky vhodné pre vytvorenie chodníku v okolí domu, aj v záhrade. Kocky majú nepravidelný tvar, preto pôsobia maximálne prirodzene. Táto prírodná dlažba sa hodí pre vybudovanie chodníka v záhrade, ale aj ako dlažba na vonkajšie terasy.

Železničné podvaly s vernou kresbou dreva
Vyrobené z betónu, no s maximálnou podobou pravého dreva. Praskliny, vrúbky, drevené vlákna, aj diery od klincov. Imitácia dreva prináša všetky výhody betónu, vrátane jeho trvácnosti a odolnosti.

palisady_bossapal_sa_hodia_pre_vsetky_plochy_ktore_je_treba_vyvysit_ci_podopriet_7ce6c87a94cac64dOkraje a ohraničenie chodníku
Pre oddelenie chodníku od trávnatej plochy, záhonu, či inej časti záhrady poslúžia betónové palisády a trávnikový lem. Palisády sú betónové výrobky, ktoré vkusne ukončia okraje vydláždenej plochy. Veľmi praktické riešenie ohraničenia chodníka v záhrade ponúka aj trávnikový lem. Betónová trávniková obruba nevytŕča nad úroveň trávnika a problémom nie je ani uloženie do oblúka.

Šlapáky do záhrady

Letokruhy, praskliny dreva takmer na nerozoznanie od skutočného dreva. Šlapáky do záhrady sú skvelým riešením ako spevniť chodník, no zároveň ponechať čo najviac zelenej plochy v jeho okolí.

Spevnenie a úprava okolia domu – všetky betónové výrobky nájdete na www.premac.sk