Kvalitný zabezpečovací systém na zabezpečenie domu

Okrem základného mechanického zabezpečenia, ku ktorému patria bezpečnostné dvere, a okná sa dá domácnosť zabezpečiť aj elektronicky.

zabezpečovací systémElektronická signalizácia dom ochráni aktívne. Kamerové systémy podporované GSM sieťou zaregistrujú pokus o vniknutie do domu a prenesú túto informáciu a obrázky cez mobilný telefón alebo e-mail na políciu, strážnu službu, vrátnika, susedov alebo na ľubovoľné telefónne číslo. Navyše elektronické zabezpečovacie systémy ohlásia únik vody alebo plynu a zaregistrujú dym či požiar.

Elektronický zabezpečovací systém (EZS)

Detektory registrujú narušenie priestoru. Pohybové detektory registrujú pohyb osôb, audiodetektory zvuk, magnetické a mechanické detektory zaznamenávajú otvorenie dverí, brán alebo okien a existujú aj špeciálne tlakové, otrasové a dymové čidlá.

Cena kvalitnej elektronickej signalizácie závisí na veľkosti a členitosti zabezpečovaného domu či bytu, na type a počte jednotlivých prvkov a pod.

Informácie o poplachu sa prenášajú na zásahovú službu pomocou pultu centralizovanej ochrany.

Zabezpečenie domu a inštaláciu certifikovaného elektronického zabezpečovacieho systému zveríme renomovanej montážnej firme.

Viac informácií na stránke www.rejapco.sk