Bytové domy potrebujú rekonštrukciu aj celkovú obnovu

Žiadna nehnuteľnosť, teda ani panelový dom, sa nevyhne rekonštrukcii, ak v nej chcete spokojne žiť a bez problémov ju využívať. Hlavnými dôvodmi, prečo rekonštruovať váš panelový dom, je zamedziť ďalším škodám, úspora energií a bezpečie ich obyvateľov.

rekonštrukcia bytového domuKomplexná rekonštrukcia, zahŕňajúca rekonštrukciu obvodového plášťa domu, zateplenie fasád aj striech, výmenu okien a dverí alebo úpravy lodžií a výťahov, zásadne mení k lepšiemu úroveň komfortného a zdravého obytného bývania. Vďaka kvalitnej rekonštrukcii výrazne zlepšíte a vylepšíte estetiku životného prostredia domu aj jeho okolia.

Komplexná rekonštrukcia panelového domu

Ak sa rozhodnete pre rekonštrukciu panelového domu, pristupujte k nej komplexne. Okrem zateplenia fasády, pristúpte tiež k výmene okien a dverí, izolácie strechy alebo zatepleniu podkrovia.

Komplexné zateplenie panelového domu prinesie nielen k zvýšenie vašich úspor, ale tiež vyšší komfort bývania. Zároveň panelový dom získa modernú, atraktívnu a tiež funkčnú fasádu, čo zvyšuje jeho celkovú hodnotu.

Viac informácií nájdete na stránke www.revistav.sk