Nábytok na mieru v prírodnej hnedej

Hnedá je farba prírody. Pôsobí útulne, pomáha v interiéri vytvoriť pocit pohodlia a pokoja. Ľahko sa kombinuje s inými farbami, preto je veľmi obľúbenou farbou nábytku. Ak hľadáte nábytok do spálne, či obývačky, možno vám bude inšpiráciou práve vstavaná skriňa z rôznych materiálov v hnedom vyhotovení.

d9581b10eb89c93b92a9

Vstavaná skriňa s hnedým motívom fototapety
Motív vybratý zo širokej ponuky tapiet na posuvné dvere vstavaných skríň, ktorý vystihuje vás a vaše bývanie. Vstavaná šatníková skriňa vďaka vyhotoveniu od podlahy po strop väčšinou dominuje danému priestoru. Odtiene hnedej farby vstavanej skrine sú však dostatočne jemné a príjemné, zobrazený motív ladí v štýle bývania.
Dizajnové vstavané skrine so špeciálnymi výplňami
Staromódnemu vzhľadu vstavanej skrine už dávno odzvonilo. V ponuke výplní sa stretnete s dekoratívnymi predelmi, ktoré oživia bežné materiály.  Patria sem napríklad Sibu materiály – nápadité povrchy z umelej kože, špeciálnym lakovaním a acrylovými povrchmi, alebo tenké kamenné dosky na posuvné dvere vstavaných skríň. Kamenná dyha dekór Sahara – je prispôsobivý a ohybný pieskovec pre široké uplatnenie v interiéri.

c6c8cd63437257fbe9cb

Bambusové a ratanové skrine
Prírodný vzhľad a štruktúrované povrchy prinášajú materiály ratan a bambus. Typický výplet z toho materiálu, namorený rôznymi odtieňmi sa používa aj ako výplň dverí vstavanej skrine.

specialne_vyplne_posuvnych_dveri_f87dc648071cbe0e

Sklo s nepriesvitným vzhľadom

Na dvere skríň sa využíva viac farebné sklo Lacobel (z jednej strany je nanesený kvalitný farebný lak, nepriehľadné), prípadne Lacomat (z jednej strany matované, čiastočne prepúšťa svetlo) alebo Matelac, ktorý je ich kombináciou a je nepriehľadné.

Viac inšpirácie hľadajte na www.hilkovic.sk