Plastové okná s tradíciou

Plastové alebo hliníkové okná v súčasnosti tvoria neodmysliteľnú súčasť moderného bývania. Atraktívny vzhľad, jednoduché používanie a najmä výborné tepelné i zvukové izolačné vlastnosti sú tými najlepšími argumentmi pre každého, kto ešte len premýšľa o ich obstaraní.

Adorable toddler girl looking at raindrops on the window

Ak si neviete s výberom vhodného plastového alebo hliníkového okna poradiť, kontaktujte spoločnosť KS Plastik so sídlom v Krušovciach, okres Topoľčany, tradičného výrobcu plastových, hliníkových a ďalších okien z profilov od renomovaných výrobcov.

Vyrábajú a montujú vysokokvalitné a dizajnovo atraktívne plastové okná Salamander a Gealan. Nesmiernou výhodou sú ich minimálne nároky na údržbu, stačí len raz za čas premazať pohyblivé časti kovania, čo zachová maximálny komfort pri používaní. Všetky plastové okná z profilov Salamander a Gealan spĺňajú prísne európske normy.

Hliníkové okná ideálne pre vašu firmu

Hliníkové okná nájdu uplatnenie najmä tam, kde sú kladené vysoké nároky na bezpečnosť a dlhú životnosť okien. Jedná sa o administratívne budovy, plochy výkladov, showroomov a podobne. Hlavnými výhodami hliníkových okien sú najmä dlhá životnosť, odolnosť a rozmerová stálosť.

Dvere, okenné doplnky a ďalšie doplnky na okná a dvere

Okrem plastových a hliníkových okien vám vyrobia tiež plastové a hliníkové dvere, okenné doplnky (žalúzie, parapety, siete proti hmyzu) a poskytujú ďalšie sprievodné služby (likvidácia odpadu, doprava, servis a ďalšie).

Kontaktujte spoločnosť KS Plastik a rýchlo sa presvedčíte o vysokej kvalite ich produktov a služieb.