Čo je to inteligentná elektroinštalácia?

smart house, home automation, device with app icons. Man uses his smartphone with smarthome security app to unlock the door of his house.
inteligentná elektroinštalácia

Inteligentná elektroinštalácia je spôsob, ako efektívne zaobchádzať s energiami a zároveň pri maximálnom pohodlí ovládať svetlá, vykurovanie, osvetlenie alebo napríklad aj hudbu.

Kompletný servis v zabezpečení, pohodlí a automatizácii. Získavate dohľad a automatizáciu, komfort a úsporu. Svetlá, spotrebiče, vykurovanie, vetranie, žalúzie, hudbu, môžte ovládať pomocou dialkového ovládania, smartfónov, tabletov či počítačov. Aké výhody prináša?

Inteligentná elektroinštalácia je už štandardným riešením novostavieb. Jej princípom je využtie dátovej zbernice  pre ovládanie zariadení. Napríklad svetlá a zásuvky môžte ovládať manuálne, rovnako tak na základe rôznych snímačov, časových nastavení a podobne. Šetrí čas, energiu a zároveň zvyšuje pohodlie a hodnotu nehnuteľnosti.

Inteligentná elektroinštalácia to nie je iba pohodlné ovládanie osvetlenia, vykurovania, vetrania, či žalúzií. Zvýšenie bezpečnosti tiež nie je zanedbateľným faktom. Vlámanie, požiar, únik vody možno včas rozpoznať a nahlásiť. V prípade vašej neprítomnosti je možné simulovať zapínanie svetiel, či pohyb žalúzií.

Milujete hudbu? V každej miestnosti môže znieť rovnaká, či iná hudba. Ovládať ju môžte panelmi v stene mietnosti, alebo diaľkovým ovládačom.

V prípade potreby inteligentné elektroinštalácie možno ľahko rozširovať, alebo meniť. Komfort a pohoda vám prinesie šetrenie energie.

S riešením vám ušitým na mieru vám poradia odborníci. Viac na www.lbservis.sk