Masáž proti celulitíde a formovanie postavy

Lymfatická masáž proti celulitíde je jednou z najžiadanejších odborných masáží. Kombinuje špeciálny ručnú tlakovú masáž a lymfomasáž. Masážnymi hmatmi sa uvoľnia tukové bunky, zlepší so podkožný metabolizmus, krvný obeh a zrýchli sa odtok toxických látok z tela.

masáž proti celulitíde bratislavaLymfatická masáž má výborné výsledky nielen v samotnom vyhladení celulitídy ale aj vo formovaní postavy zlepšuje kvalitu pokožky podporuje lymfatický systém a odstraňuje únavu nôh.

Celulitída je vlastne  ochranné opatrenie teľa. Pokiaľ sa v ňom nachádza príliš veľa toxínov, ktoré by mohli kolovať v organizme a poškodzovať ho, telo ho premení na tuk. Podkožné tukové bunky sa potom spájajú do väčších celkov, ktoré tlačia proti pokožke, zhoršujú jej prekrvenie a poškodzujú väzivo. Bunky tak silnejú, tuhnú a vzniká tzv. pomarančová koža čiže celulitída. Tá býva najvýraznejšia na bokoch, stehnách, zadočku či brušku, preto sa masáž proti celulitíde venuje práve týmto partiám.

Masáž proti celulitíde je veľmi účinná a klientkami veľmi často vyhľadávaná, preto táto masáž rozhodne nechýba v ponuke masážneho štúdia Masážny Raj v Bratislave.