Luxusné sauny a infrasauny: Výnimočné vlastnosti a dizajn

Dnes sú možnosti prevedenia sauny a infrasauny neobmädzené, preto chcite len to najlepšie a samozrejme na mieru.

Luxusné sauny a infrasauny

Stlačením tlačidla sa sauna začne zahrievať na vašu obľúbenú teplotu. Počas zahrievania si vyberiete hudbu, ktorá vám saunovanie bude spríjemňovať. Vyberiete si tiež obľúbenú arómu o ktorú sa môže postarať automatický dávkovač. Potom stačí už len nastaviť intenzitu LED osvetlenia sauny a uvelebiť sa na na lavicu z exotického dreva a relaxovať. Práve takéto možnosti ponúkajú luxusné sauny a infrasauny.

Místo kamen mají moderní finské sauny topidla, která jsou uzpůsobena pro polévání vodou a zároveň je lze jednoduše regulovat.

Namiesto kachlí majú moderné fínske sauny ohrievače, ktoré sú prispôsobené pre polievanie vodou a zároveň je ich možné jednoducho regulovať.

Luxusné sauny navrhuje, vyrába a predáva slovenská firma Sauny na mieru. Každá sauna vzniká na mieru, tú svoju si teda môžete vyladiť presne podľa svojho vkusu a navyše máte istotu dostupného servisu.

Infrasauny: nová generácia sauny
Kým sauny majú stáročnú históriu, infrasauny sa v slovenských domácnostiach ešte len udomácňujú. Objavili sa síce až s rozvojom využitia infračerveného žiarenia.

Prezrite si kompletnú ponuku luxusných sáun a infrasáun od firmy Sauny na mieru a vyberte sisvoju.