Nápadité riešenia, ktoré šetria priestor

podkrovne_skrine_b_d71254fb865228afAtypické priestory bývania si vyžadujú špecifické riešenia. Najmä pokiaľ ide o byt, kde musíme zohľadniť aj nedostatok voľného miesta a každý ušetrený centimeter sa ráta.

Šatníkové skrine na mieru sú efektívnym riešením úložných priestorov, posuvné interiérové dvere zase šetrne oddeľujú, či spájajú priestor.
Vstavané šatníkové skrine
Skrine na mieru riešia úložné priestory individuálne, na mieru zákazníka. Riešia problém nedostatku miesta, uskladniť dokážu maximum vecí a sú dizajnovým riešením s nekonečnými možnosťami ich vzhľadu. Nábytok na mieru v dome tak dokáže vzniknúť aj na takých tvarovo atypických miestach ako sú podkrovia, priestory pod schodami a iné miesta so šikmými či oblými stenami. Podkrovná a rohová šatníková skriňa pritom poskytuje naozaj veľký úložný priestor, ktorý umocňuje dômyselné vybavenie skrine. Skrine s posuvnými dverami navyše šetria miesto, priestor pred nimi je plne priechodný, či je skriňa otvorená, či zatvorená.

bezramove_zasuvacie_dvere_zo_skla_b_d4cd599bccf11ef5

Dizajnové dvere a predeľovacia stena v jednom
Dvere na mieru tvorí posuvná stena vedená po spodnej koľaji, alebo zavesená v hornej koľaji na strope, alebo na stene. Drevené alebo sklenené dvere tvoria estetickú posuvnú stenu pre oddelenie priestoru. Oddeliť ňou môžte pracovné miesto od izby, či obývačku od kuchyne. Otvorením posuvných dverí do druhej miestnosti ľahko prenikne denné svetlo. Žiadne rušivé prvky, dostupnosť prirodzeného svetla, úspora miesta aj zväčšenie otvorenej plochy podľa potreby sú ich hlavnými výhodami. Hľadáte dizajnové dvere do interiéru? Sklenené bezrámové dvere túto vlastnosť určite spĺňajú.

Inšpirujte sa na www.hilkovic.sk