Malé, veľké aj rohové sauny na mieru

Príjemná relaxácia, blahodarné účinky na zdravie a spaľovanie tukov. To je len pár výhod, ktoré majú fínske sauny a infrasauny a ľudia sú si ich veľmi dobre vedomí.

Lenže výroba a stavba sauny nie je tak jednoduchá, ako sa na prvý pohľad zdá. Stavba svojpomocne tak prináša aj bezpečnostné riziká, ktoré neradno podceňovať.

Pokiaľ si šikovní domáci majstri poradia s izoláciou, väčšinou podcenia výber ohrievača. Ten je pritom absolútne kľúčový. Kachle do sauny nesmú byť poddimenzované ani príliš výkonné, inak sa nedosiahne optimálnych teplôt. Ako na to, to vedia iba profesionáli.

Keď sa ale do stavby fínskej sauny pustí firma na profesionálnej úrovni, je výsledok neporovnateľný. Slovenská firma Sauny na mieru s.r.o. vyrába sauny na mieru už vyše 10 rokov. Rozrastá sa ponuka typov sáun aj materiálov, z ktorých sú vyrábané.

Veľmi populárne sú napríklad rohové sauny alebo malé kombinované sauny, ktoré sa zmestia aj do panelákového bytu. V prípade atypického riešenia môžete svoju saunu umiestniť aj do podkrovia a využiť tak skosený roh, ktorý by inak zostal prázdny.