Sauna na mieru, kombinovaná sauna, fínska sauna, infrasauna

Ako nájsť správnu spoločnosť vyrábajúcu sauny, ktorá navrhuje a stavia sauny na mieru za najvýhodnejšiu cenu a v prvotriednej kvalite?

Určite vás už nebaví neustále pátrať po spoločnostiach vyrábajúcich saunu, ktorí:
1. Sú spoľahliví
2. Dávajú záruku za svoju prácu
3. Pracujú presne a rýchlo
4. Majú vlastný projektantský tím
5. A v neposlednom rade svoju prácu vykonajú za dobrú cenu a v špičkovej kvalite

V súčasnosti rozlišujeme rôzne typy prevedenia sáun a samotného saunovania, z ktorých zostáva najrozšírenejšou voľbou fínska sauna, ktorá je vyrobená z dreva, kde pri vysokej teplote a nízkej vlhkosti vzduchu prinútime naše telo k poteniu. Obľúbenou voľbou sauny je aj parná biosauna, kde je teplota nižšia a vlhkosť vzduchu vyššia.

Infrasauna a parná biosauna funguje za nižšej teploty, preto menej zaťažujú ľudský organizmus, tým pádom si saunovanie môžu dopriať aj ľudia s vysokým krvným tlakom a deti môžu užívať blahodarné účinky infrasauny a biosauny.

Túžba po vlastnej saune na mieru neustále narastá: exklúzivnu a dizajnovú saunu nemusíte už navštevovať len v spoločných wellness centrách. Môžete si ju nechať vytvoriť aj u vás doma a to všetko na mieru.

Tím spoločnosti Sauny na mieru s.r.o. je Vám k dispozícii od prvej fázy návrhu sauny až po jej realizáciu u vás doma. Cez odborné poradenstvo so zákazníkom a 3D vizualizáciou vám pomôžeme, aby ste si mohli splniť vaše sny o vlastnej saune navrhnutej na mieru vašim predstavám s pomocou ktorej si vytvoríte vo vašom domove vlastnú bio oázu realaxu a pokoja.