Aké výhody má vstavaná skriňa?

Skriňa do ktorejkoľvek časti domu, ktorá zaručene poskytne veľký úložný priestor, viac miesta pre pohyb, prehľad a poriadok. Skriňa s posuvnými dverami, ktorá sa hodí do každej, aj atypickej izby. Aké sú ďalšie jej výhody?

Na rozdiel od klasickej skrine umožňuje vstavaná skriňa maximálne využitie priestoru. Jej vyhotovenie môže byť od steny k stene, či od podlahy ku stropu. To platí aj v prípade, že sa jedná o podkrovnú izbu. Štandardná skriňa sa do podkrovia zmestí iba ťažko. Štandardný nábytok nebude kopírovať šikmý tvar steny.  Rohová šatníková skriňa s posuvnými dverami či podkrovný šatník sa naopak takémuto miesto ľahko prispôsobia.

Pomer zabranej podlahovej plochy k objemu úložného priestoru hovorí v prospech vstavanej skrine. Je to cca 2700 litrov na m2.

Nábytok na mieru šetrí priestor nielen zabranou podlahovou plochou, ale aj manipuláciou s posuvnými dvermi. Skriňa bez otvárania dverí okolo seba disponuje väčším miestom pre prechod.

Vnútorné usporiadanie presne podľa vašich individuálnych potrieb je ďalšou veľkou výhodou. Doplnky  do vstavaných skríň si môžte usporiadať pre lepšiu manipuláciu a jednoduchý výber, toho, čo v danom období práve potrebujete. Obliekate si každý deň do práce oblek, alebo preferujete ležérne oblečenie? Vysúvateľné koše, závesný systém na košele či nohavice budete mať po ruke ako prvé. Prehľad všetkého, čo sa v skrini nachádza máte ako na dlani.

Nezabúdajme ani na estetickú funkciu vstavaných skríň. Materiály a ich kombinácie používané pri výrobe posuvných dverí, doplnené širokou paletou fototapiet vytvoria dizajnové skrine, ktorým neodoláte.

Klasické, moderné, prírodné, dizajnové, aj atypické skrine. Skrine pre vás, aj vaše deti, navrhnuté podľa vašich potrieb hľadajte v predajniach Hilkovič.

www.hilkovic.sk