Výmena bezpečnostných dverí

 

Ochrániť váš majetok, rodinu a súkromie vám pomôžu vchodové bezpečnostné dvere do bytu a domu. Nové bezpečnostné dvere vám vyškolení technici namontujú už za tri hodiny. Čo všetko zahŕňa takáto výmena?

Vypracovanie cenovej ponuky
Cenovú ponuku na nové dvere vám na základe niekoľkých informácií vypracuje pracovník firmy s vysokou presnosťou. Rôzni výrobcovia ponúkajú rôzne ceny. Zamerajte sa však na to, čo všetko cena zahŕňa.

Zameranie a montáž
V prípade potreby firma vyšle technikov na bezplatnú prehliadku, kde vymerajú presnú veľkosť stavebného otvoru. Pokiaľ sa dvere vyrábajú na mieru pre každého zákazníka – ako vo väčšine prípadov, na montáž si počkáte približne styri týždne od vymerania.
Výmena dverí
Nové dvere môžte mať už do troch hodín. Závisí to od konkrétnej stavby a demontáže pôvodnej zárubne. Po demontáži pôvodnej zárubne sa osadí nová, bezpečnostná. kôli dokonalej tesnosti a možnej deformácií starých pántov sa bezpečnostné dvere nemontujú do pôvodnej zárubne. Nasleduje zaliatie betónovou zmesou, vysprávky a tiež upratanie miesta montáže.

Údržba a servis dverí
Po namontovaní vám technik poskytne základné informácie k používaniu dverí, k ich údržbe a poskytne kontakt pre prípad potrebného servisu, či pri strate kľúča. Preto si zodpovedne overte, či má firma predpoklad na to, aby fungovala dostatočne dlho na to, aby mohla zabezpečiť prípadný servis.

Viac o dverách nájdete na www.securido.sk