Ako navrhnúť kuchyňu

Trendy sa takmer každý rok menia, ale napriek tomu stále platí – zariaďte si kuchyňu tak, aby bola atraktívna a nadčasová aj po rokoch.

Stavte na vhodné kombinácie farieb, materiálov, úsporné spotrebiče, niekedy aj výrazný solitérny prvok a štýl, v ktorom sa ponesie nielen kuchynská linka, ale aj celý priestor. Veľmi často je kuchynská časť prepojená s obývacou, preto nezabúdajte umocniť rovnaký štýl. Nová kuchynská linka je nákladná investícia, preto si nenechajte do návrhov od niekoho poradiť, kto ju nebude s vami užívať. Každý má iný uhol pohľadu, iný štýl, potreby a predstavy. Jedinou výnimkou je návrhár – bytový dizajnér, ktorý vám zabezpečí návrh kuchyne v 3D vizualizácii. Tá vám umožní vidieť dispozične celý priestor v 3D. Zároveň vám poradí, čoho sa vyvarovať, čo naopak odporučiť a snaží sa plniť vaše sny a nápady.

S tvorivosťou, priestorovým myslením a funkčnosťou možno vytvárať premeny kuchynskej linky v rôznych štýloch – romantický štýl bývania, vidiecky štýl bývania, francúzsky štýl bývania, retro štýl bývania, taliansky štýl bývania, feng shui štýl bývania, industriálny štýl. S návrhom interiéru neváhajte osloviť odborníka – interiérové štúdio.

Viac inšpirácií nájdete na www.lualstudio.sk