Betónový plot: nedobytná hradba pre váš dom a záhradu

Pri oplotení pozemku nám záleží hlavne na tom, aby sme ho uchránili pred zverou, zlodejmi, alebo zrakom okoloidúcich zvedavcov. Pri opevňovaní domu by sme mali byť obozretní. Zvoliť taký plot, ktorý poskytuje skutočné bezpečie – chráni náš majetok a v krajnom prípade aj zdravie.

Dlhoročný ochranca

Do kategórie plotov, ktoré spomenuté faktory spĺňajú, môžeme nepochybne zaradiť ploty betónové. V porovnaní s plotmi z dreva sú tie z betónu oveľa pevnejšie, stabilnejšie a naviac lepšie odolávajú vplyvu počasia. Pri správnom chemickom ošetrovaní ploty vydržia kľudne aj 50 rokov, bez toho aby sme ich museli akokoľvek opravovať.

Nenápadná krása vo viacerých podobách

Ak si betónový plot predstavujete ako nevzhľadný šedivý kolos obkľučujúci váš pozemok, potom by ste mali svoje mienky čo najrýchlejšie prehodnotiť. Betónové ploty sa dnes vyrábajú v širokom spektre rôznych povrchových úprav, pričom najmä štiepaný kameň, tehlička, alebo napríklad mozaiky vyzerajú úplne fantasticky. Okolie vášho pozemku rozhodne nebudú kaziť – Práve naopak. Betónový plot navyše môžeme pretrieť fasádnou farbou.

Cena prekvapí. A to príjemne.


Pri kúpe nového plota nás samozrejme zaujíma jeho cena. A v tomto ohľade ploty z betónu príjemne prekvapia.  Protihodnota, ktorú za investíciu do betónového plotu získate, je mnohonásobne vyššia.

Viac informácií a ceny plotov nájdete na: www.bagin2.sk